kumbaworld
Lletra / Lyrics: LA violaci - Pla, Albert
LA violaci
Pla, Albert
I adormit reposant suporant laire fresc del bosc net i el riu net, ja tan net, tan ser, tan conscient del moment, del relax, de lolor del bosquet, raconet que havia descobert tot per mi, jo solet.
Per de cop i en va algu es mou entre els pins, que no estic sol al bosc hi ha alg ms que avui t festa i tres dones i un gran home, al costat meu drets sobre lherba.
I em miren, i es miren somrient satisfets complaguts ben be que es com si jo els alegrs, no se pas per de fet semblen ser mala gent, violents, em peguen, per que fan, per que feu no em pegueu! Per qu ho feu? no em traieu la roba si us plau, si us plau no em feu cap mal, per favor no em maltracteu, us donu el que volgueu per si us plau no em violeu.
I van caure sobre mi, escatmar els detalls, van abusar de mi, no va haver-hi pietat.
Encolat penetrat desvirgat fustigat violentat ultratjat deshonrat revoolcat grapejat escaldat maltractat desgraciat violat reventat flagelat destroat i contra la violaci castraci, justicia per favor, mhan ultratjat lhonor, mhan destrempat lorgull, mhan reventat el cul.
I castigat foradat lesionat vulnerat profanat escaldat desagnat rebaixat sufocat estocat agredit embestit malfetit afligit corferit corrumpit
PEr qu jo? per qu a mi? si aquell dia estava tan tranquil innocentment feli, placidament dormint, mirant com baixa el riu, ingenuament vivint.
Hi ha massa gent al bosc i el bosc sens fa petit
Hi ha massa gent al bosc i el bosc ens fa patir
Hi ha massa gent al bosc i el bosc sens fa petit...