kumbaworld
Lletra / Lyrics: vida dun gat - Pla, Albert
vida dun gat
Pla, Albert
El seu pare era un vell gat gordo i coix i sa mare una gata de carrer, i ell va nixer una nit sota la pluja, per sa mare mor al part i el seu pare d’un infart, i va quedar abandonat pel mig dels prats, moriria de gana, moriria congelat, per sort que era un gat i tenia set vides!!!
No tenia ni pares ni un amic, ni un padr de famlia que el cuides, i aix solitari justet amb uns dies de vida, va arrossegar el cos per un cam fins la ciutat i va ser en creuar la carretera que un cami va i l’atropella en un pas zebra, per sort que era un gat i tenia set vides!!!
I va sentir-se deprimit, dbil, agobiat en esclafat sota el cami, i deia que no podia que no podia respirar per per res la vida no volia deixar el gat i ferit i amb la por a la mort, va seguir una nena, i la nena el va agafar, va acollir-lo en braos va posar-li un nom ridcul se l’end a casa seva i va mostrar-lo a la famlia, per el pare sense escrpols l’agafa per l’esquena i mentre renyava a la nena el va tirar per la finestra, per sort que era un gat i tenia set vides!!! 7 pisos de caiguda queda viu sobre la ser rebentat i destrossat, per hi ha mes vides que l’esperen, vida hi ha vida.
Per aconsegu aixecar-se, consegu caminar, consegu creuar la ciutat fins al port, i va veure el mar i va veure un peix, va acostar-se al moll per va relliscar, i va caure a l’aigua va sentir-se perdut, i ho tenia clar moriria ofegat, per sort que era un gat i tenia set vides!!!
I era pattic veure’l com s’enganxava a la vida xapotejant cap un barco que es llargava mar endintre, i aconseguir pujar-s’hi mig ofegat mort de pena va passar tota la infncia dintre d’un vaixell de pesca.
7 mesos desprs va desembarcar en una terra estranya, apocalptica i ingrata, les cases mig destrudes, la gent morta i mig matant-se, i un merder de crits histrics a torros a foc i nervis, i de cop una bomba, li va petar sota el peus, i sortir volant pels aires, despedint-se de la vida, per sort que era un gat i tenia set vides!!! I en aquell pas de merda hi havia guerra hi havia guerra, i on reina la violncia t’acrivillen per la geta, i el cos ple de metralla, que es movia que es movia, aqu es deu a l’imprudigi que no havia esperat mai.
Una gata preciosa i piadosa el recollir, i el temps i unes carcies van curar-li les ferides i es tirar follant els dies que passa en convalescncia, per la gata t’ocultava que estimava un altre gat que dic all era un tigre que ho va descobrir un mal dia i va jurar que els mataria all era un lio de faldilles, per sort que era un gat i tenia set vides!!! Imagineu aquella vestia una espcie de legionari reclamant com a venjana l’enterro pels dos amants, la gata qued morta desgarrada, esgarrapada i ell de qu sin s’escapa perseguit com una rata, quan van acabar-se els tiros ja era temps de pau per misria de penes i de gana, i un dia el gat tornar a sentir que el seu cos, es levitava que el seu cos desafiava tota llei de gravetat per les potes l’agafaven i del terra l’aixecaven i una veu illusionada i esclamava iuhuu famlia avui per dinar, tenim gat a la brasa, per sort que era un gat i tenia set vides!!!
I va sortir per potes de miracle que no el pesquen que no acaba com un plat de subsistncia a la postguerra hi ha gana hi ha gana.
I havia passat 7 vides per el gatet mai no es moria la veritat no comprenia la grcia de aquesta vida, i ara tan sols s’arestrava, sol errava, sol vagava ja era un vell gatot de merda depreciat per tot el mn, que el pot de les osties que es que estava cremat i es que ostia puta quina vida ms perra que tenia, per per desgrcia era un gat i tenia 7 vides.