kumbaworld
Lletra / Lyrics: Astronauta rimador - Antnia Font
Astronauta rimador
Antnia Font
Cafena, droga dura, droga fina, control, bumetres de colors, pressions, nivells doli, benzina, ter, combustible irascible, crema un sol dixid dins un cel monxid, i no descanses astre incombustible? Du de sunivers no me diguis que me deixes aqu tirat i aqu tirat. De vacances pagades, anar a fer feina a sa galxia cinc dun sistema podrit dagncies de viatges, de putes i fulanes, te cagues, de guarres? Me mor de ganes.
Som sestronauta rimador que rima i se caga si fallen es motors, som sastronauta noranta i tenc un paper mate i un rotllo de paper de vter, un dia assoleiat partim estacions espacials, monitors, cronmetres, compte enrera fins a nou qui marca sa marca qui dna el sus i partint com un coet.
Camins que se tanquen i parets, bistecs, cordon blues, pitreres de pollastre, i una merda, pur de protena i cafena, qu s un droga dura i qu s un droga fina, 9876543210 ignici!
Controla! Que un LED vermell sencn.
Controla! Que un LED vermell sencn.
I preparant es viatge a Saturn he trobat una revista que duia una entrevista amb fotos de sa lluna: Jo i en Sim cientfics astronautes dedicvem ses paraules a una reportera veterana, bloc i gravadora. I qu passa! Sa pena ma deixat fet una puta braga i ma costa partir i dir adu a germans i germanes, adu a tots. LEDs vermells menrevolten controlen cada pea dun transbordador filligrana i no falla o gaireb no falla ses mquines perfectes Macintosh.
Sa finestra, estrelles que se precipiten. Iogurts de merda seca, sunivers desconegut s una cadena desdeveniments que ens afecta ms o menys. I es xfer des vehicle lunar discuteix amb un turista que no sap que realment s un artista assegut a un volant que esquivar tots es crters no s fcil a tal velocitat. Sa cuina se posa a mil i el menjador se peta i es cheff que se queixa que no hi ha carn, ni peix, ni olles netes: peroles militars rovellades i es mosso de sa cuina s nou, ning li ha explicat ni qu ha de fer i ses bosses de fems sn all i ning les tirar o qu? Que aix pareix un niu de rates i no una cuina, que si ve un inspector de sanitat fotr una multa i xapar es negoci... Que ms igual que jo noms ho dic, senyora, com sa pot imaginar tot aix a jo ma sua soberanament sa polla.
I qu anava a dir:
Som sastronauta rimador que rima i se caga si fallen es motors, som sastronauta noranta i tenc un paper mate i un rotllo de paper de vter.
Sinpsi, lliure pensament, drogodependncia, farmcia, creu roja, creu verda, semfor no tassustis company de carretera amic per sempre ms.