kumbaworld
Lletra / Lyrics: La carta - Nou Romancer
La carta
Nou Romancer
Benvolgut amic, fa molt temps que no ens hem vist. Crec que amb aquesta can puc substituir les cartes que no the escrit. Em disculpes que no ho hagi fet? El correu s massa lent i no tenia segells.

He estat ocupat perqu mhe mudat de casa. El teu telfon, lhe perdut. Volia escriuret un e-mail, per mhe temut que no s la teva adrea. Aprofitar aquest disc per dir-te: que vaig estressat per la feina i tot plegat. Crec que me conv anar de viatge. Sort que he trobat unes noves amistats amb qui compartir festes i desigs. Ja ten contar, vell amic, ms detalls.

Benvolgut amic, mhan dit que encara festeges. Saps perfectament que jo en qestions de dones som un cas, un cas perdut, i no s com posar-hi remei per no anar a dormir tot sol, com sempre, tot solet. En coneixes cap que no sigui molt triada? Tant me fa si s matemtica o si no sap angls. Ja saps prou b que no em puc permetre ser exigent, perqu un ja t una edat: trenta-cinc.

El que the dit de lestrs i tot plegat, no nhi ha per tant: esborra aquesta imatge. La veritat s que no me puc queixar. En realitat no em va malament. Ara no te vull avorrir amb detalls.

Tenc la sensaci que no the contat res nou. Seria millor que un dia quedssim per sopar: en tres minuts no puc dir-te gaire cosa.

Una abraada cordial, adu, ja ens veurem.