kumbaworld
Lletra / Lyrics: Cada nit - Anegats
Cada nit
Anegats
Remenant entre es papers mhe trobat eh memoris des primer estiu que pasarem ses imatges diven que no ho tengurem malament que per tot arreu all, on anava,te cercava entre sa gent per on ets ombre cautiva de sa malancolia.
Cada nit es sa millor mentres te cant una cano que no arribi el sol, i em sa fora dun temporal memoris illuminen canons per a una nina.

Tu dirs que encara som un sentimental, mos creuerem pes carrer hola que tal, ana fent te dir jo refugiat rere un disfra que en pacincia vaig cosint quan se fa de nit , amb ses cordes de sa guitarra per on ets ombra vina que jo no camina.

Cada nit es sa millor mentres te cant una cano que no arribo el sol, i em sa fora dun temporal memoris illuminen canons per a una nina.

I cada nit te trob pes terrat duna cano, amb sa guitarra i jo.. cada nit que passa es sa millor, mentres te cant una cano, i em sa fora dun gran temporal, memoris tilluminen.

Caad nit es sa millor menters te cant una cano que no arribo el sol, i em sa fora dun temporal memoris illuminen canons per a una nina.

Cada nit es sa millor mentres te cant una cano (mentres te cant una cano)i amb sa fora dun temporal memoris illuminen(memoris illuminen)
I cada nit te trob pes terrat duna cano, amb sa guitarra i jo.