kumbaworld
Lletra / Lyrics: Tall de rel - Mesclat
Tall de rel
Mesclat
Tall de rel (4:15)
Lletra: Frances Riera Titot
Msica: Pep Toni Rubio i Mesclat

Has sentit que est passant, que tot du parla daix? Has escoltat una conversa o ho has vist personalment? Ho sap tothom i s profecia, que en algun dels obradors i en algunes rebotigues tan antigues com el mn estan fent lexperiment que no sembla de moment que funcioni malament que fent servir aquell ingredient que han conservat els estudiosos es pot fer un nou invent si s inventor aquell que posi una dosi diferent.

I tenim sobre la taula de treball els components en potets amb etiquetes de pasos diferents; per noms sn condiments, perqu la base del producte ha de ser cosa daqu: per no pas flors del jard daquestes que venen en sobres, sin dun marge del cam, all on les herbes neixen lliures i no ho rega ning, i al descampat de la ciutat abans no hi facin un mercat perqu hi comprem el que hi creixia per que lantpoda ha importat.

I sense miraments, ni complexos, ni vergonyes provincianes del que pensa que el de fora pel sol fet de ser de fora sempre ha de ser millor: I sense por que algun ills ens surti amb el xerric que ens mirem massa el melic. Que sen vagi amb la lli a un altre costat, que noms sent catalans som ms mestissos que un tallat, que s un orgull ser el resultat de la barreja de mil pobles que han estat xipotejant en aquest mar que estimem tant.