kumbaworld
Lletra / Lyrics: Invisibles - Revolta 21
Invisibles
Revolta 21
Mira i el veurs, mira i la veurs. Ha treballat a casa des de que era petita. El senyor funcionari diu que aix no cotitza. Ara t cataractes, un cos que s un martiri. Un ms que no sacaba i un marit al cementiri. Cada setmana un miracle quan va al mercat. Amb el lloguer, mgia de veritat. Duna vergonya daltes en diuen pensi. Graons que pugen i el pis no t ascensor.

MIRA I EL VEURS, POT SER UN CONEGUT O EL VE DE BAIX. MIRA I LA VEURS, LA SENYORA QUE FA CUA PER COMPRAR EL PA. MIRA I EL VEURS, QUI ET SALUDA A DIARI ALS CARRERS DEL VOLTANT. MIRA I LA VEURS.

50 primaveres. 3 fills i una hipoteca, i lempresa de sempre ara ha fet les maletes. Una vida sencera, una vida invertida, paguen el sacrifici: per any 40 dies. Primer arriba la carta dacomiadament, desprs engrunes la porta i el carrer. Latur fa riure i plorar el mercat laboral i cinc boques que alimentar...
Cada dia el problema va a ms i els poltics en parlen de res. La resposta del sistema s per sobre les persones, diners.

MIRA I EL VEURS, POT SER UN CONEGUT O EL VE DE BAIX. MIRA I LA VEURS, LA SENYORA QUE FA CUA PER COMPRAR EL PA. MIRA I EL VEURS, QUI ET SALUDA A DIARI ALS CARRERS DEL VOLTANT. MIRA I LA VEURS, QUI CAMINA DARRERE O JUST AL TEU DEVANT.