kumbaworld
Lletra / Lyrics: Dos dies - At-versaris
Dos dies
At-versaris
Dos dies de descans. Imatges en blanc i negre. Sona a principis de segle, a tramvies, milicians. A la ciutat cool regida pel clcul el bndol del diner la mxima del fem ho b.

Pregunta-li a Satorres o a Bellver per les pensions astronmiques dels directius de TMB, caminant per la catifa del poder mentre puja la tarifa del bitllet. Hi ha taurons al fons del precipici. 172.800 segons no es un caprici i exigeixen sacrifici: saltar-se les barreres i suportar carcies del cabrons dels mossos a les cotxeres.

Surten a la superfcie, verborrea de la cspide als despatxos de Via laietana. Al carrer assemblea sobirana la dignitat es pren sindicalistes no es demana.

Sis mesos de durs testos, fent front a lempresa i als seus gossos, els mossos. Quatre cops de porra i llestos. Una llum de dignitat surt de les fosques cotxeres i neix complicitat que sexpressa de mil maneres.

Mentre la roda de la mentida gira, en el vell parany enguany buseros sn punt de mira. Hereu, Cun i Rahola de la m, conjuren per la supervivncia dall que els dona de menjar i tira passa que ens veuran trinxar els bussos a esquirols. No mereixen ms, per guanyar has de llegir els rols. No es que no vulguin fer vaga, s que la lluita els acovarda. Miren per ells i ignoren lart de viure entenent que baixar el cap es pa per avui i tothom sap que dem vindr la gana, cret. Qui mana avui a TMB ara sap que aqu cada nova conquesta els costar darrebatar.

2 dies 2 dies 2 dies 2 dies

La vida sn dos dies. Cedir-la o lluitar-la. Tu tries: tarrossegues o somies.

2 dies 2 dies 2 dies 2 dies

La vida sn dos dies. Cedir-la o lluitar-la. Tu tries: tarrossegues o somies.


A costat acceptar-ho per no hi ha drecera podem trencar la filera i no passar per laro.

Per laro necessari per trobar la manera. Si no surt a la primera tornem a intentar-ho. Em desespero perqu el mon es avorrit: passes de mi, passo de tu i tothom tranquil. Per aquest any tenim un bon propsit com les coses importants esta a la nevera en un post-it. Diu: no savana si no sarrisca! visca les que pesquen trumfos sense cartes a la brisca. Confs i lobjectiu a la vista, visca les que lluiten amb els gestos i amb els mistos. No tenim por de la caiguda ni del cop si no de la responsabilitat de perdre la oportunitat que aquesta nit ens brinda la ocasi. Sabem que nomes entre totes ho farem tot!

Que acabi la prehistria lexplotaci de lhome per lhome-escria en coma que estn la proclama de la vaga illegal i ho fa amb diner pblic amb un trptic infame i la mentida es desparrama per el model de referncia del futur trenca labsurd mur que absurdament fins ara em separava: Moviments socials, estudiants i classe obrera sense por a latur busquen lloc a la trinxera. Vaga ofensiva pels dos dies. La missiva corre de boca a orella i fa a miques les burocrcies. No acceptar cap plat de llenties, i no riure les gracies de les cpules pactistes.

Comissions i UGT perden afiliats. s el que t nomes patir per la cadira i s i sabem tots que en perdreu ms i ms per en aquest cas els vots son els de menys: el que importa son els mots.

2 dies 2 dies 2 dies 2 dies

La vida sn dos dies. Cedir-la o lluitar-la. Tu tries: tarrossegues o somies.

2 dies 2 dies 2 dies 2 dies

La vida sn dos dies. Cedir-la o lluitar-la. Tu tries: tarrossegues o somies