kumbaworld
Lletra / Lyrics: Cada nit - Anegats
Cada nit
Anegats
Remenant entre es papers m´he trobat eh memoris des primer estiu que pasarem ses imatges diven que no ho tengurem malament que per tot arreu allà, on anava,te cercava entre sa gent per on ets ombre cautiva de sa malancolia.
Cada nit es sa millor mentres te cant una canço que no arribi el sol, i em sa força d´un temporal memoris il·luminen cançons per a una nina.

Tu diràs que encara som un sentimental, mos creuerem pes carrer hola que tal, ana fent te dirè jo refugiat rere un disfraç que en paciència vaig cosint quan se fa de nit , amb ses cordes de sa guitarra per on ets ombra vina que jo no camina.

Cada nit es sa millor mentres te cant una canço que no arribo el sol, i em sa força d´un temporal memoris il·luminen cançons per a una nina.

I cada nit te trob pes terrat d´una canço, amb sa guitarra i jo.. cada nit que passa es sa millor, mentres te cant una canço, i em sa força d´un gran temporal, memoris t´il·luminen.

Caad nit es sa millor menters te cant una canço que no arribo el sol, i em sa força d´un temporal memoris il·luminen cançons per a una nina.

Cada nit es sa millor mentres te cant una canço (mentres te cant una canço)i amb sa força d´un temporal memoris il·luminen(memoris il·luminen)
I cada nit te trob pes terrat d´una canço, amb sa guitarra i jo.